Lekoseums Vänner

Stöd Osbys historiska arv

Alla behöver vänner så även vi. Genom att gå med i Lekoseums vänner stödjer du Osbys historiska arv och du hjälper oss att utveckla vår verksamhet i Osby. Vi erbjuder alla som vill köpa ett eget förmånligt årskort som ger tillgång till Lekoseum varje dag vi har öppet under våra ordinarie öppettider. Du kan också donera något som vi saknar i våra samlingar eller som vi behöver fler av och genom detta erhålla ett medlemskap i Lekoseums vänner. Medlemskortet kostar 150 kronor för vuxna och 100 kronor för barn (under 18 år). Nytt för i år är vårt familjekort som kostar 500 kronor (2 vuxna+tre barn).

Under året kommer vi att försöka erbjuda våra vänner speciella erbjudanden. För att få uppdateringar om speciella erbjudanden titta gärna in på vår facebook– eller twitter-sida.

Sponsring

Idag är Lekoseum en fristående stiftelse. Vi behöver allt stöd vi kan få för att utvecklas nu och i framtiden. Även företag kan bidra för att vi skall gå en ljus framtid tillmötes. Varje år utser vi någon speciell som bidragit med något extra för att trygga vår fortlevnad och utveckling. Dessa företag erhåller då titeln “Guldsponsor”. Ett speciellt tack vill vi under detta år rikta till 2019 års “Guldsponsor” Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

Comments are closed.